Ding Dong maaltijdservice

De Stroom 5
7901 TG
Hoogeveen

08800 31006

Elke dag genieten van lekker eten dat met verse ingrediënten is gekookt? Kies voor de gezonde en voedzame maaltijden van Ding Dong.

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Voeding speelt een belangrijke rol om de gezondheid op peil te houden. De maaltijdservice van Ding Dong (onderdeel van Distrivers) biedt daarom niet alleen 3x per week gezonde en verse maaltijden, maar ook een boodschappenservice voor gekoelde, dagverse producten voor ontbijt en lunch.

We bieden iedereen een persoonlijk maaltijdplan. Wat past in het dieet? Welke combinaties zijn mogelijk bij eventuele medicatie? Wilt u een grote of kleine portie, veel groente of juist veel aardappelen? Via de persoonlijke menulijst kiest u elke week wat u wilt eten. Voor alle maaltijden kunnen wij rekening houden met eetwensen of cultuur.

Op moment van bestellen, dan begint bij ons het koken. Lekkere, verse en gezonde maaltijden met alle mogelijke aandacht voor voedselveiligheid. En geen toevoegingen van hulpstoffen voor bijvoorbeeld een fraaiere kleur of betere smaak. Als u lekkere verse rode kool proeft, dan is dat het ook. Met de mealbutler warmt u de maaltijden langzaam op. Zo blijven de smaak en voedingsstoffen
behouden.

De chauffeur levert de maaltijden af op het afgesproken tijdstip. Bent u niet thuis? Dan proberen we het later nog een keer. Daarbij houden we een oogje in het zeil en lichten familie of buren in als we iets bijzonders zien. Dat waarderen onze klanten enorm. Je moet mensen niet ontnemen wat ze nog kunnen, maar juist ondersteunen bij het zelfstandig leven en wonen. Kortom persoonlijk, lekker en vertrouwd.

Bezorggebied Ding Dong maaltijdservice:

Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Holland en Overijssel.

 

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingen

Verschillende maaltijden

VegetarischAllergieDieetInternationale maaltijdHollandse maaltijd

Overige diensten

BoodschappenserviceMaaltijdboxSamen eten