Maaltijdservice Palet Welzijn

Wattstraat 28 – E
2723RC
Zoetermeer

088-0234234

Vroeger heette het Tafeltje Dekje, nu maaltijdservice aan huis! Speciaal voor mensen waarvoor het zelf koken een probleem is geworden. Een maaltijd aan huis is ook een goede oplossing wanneer het doen van de wekelijkse boodschappen een probleem is. Onze maaltijdservice is opgezet om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.

Wanneer u dus niet meer in staat bent om zelf voor een warme maaltijd te zorgen, kunt u een beroep doen op de maaltijdservice. Gehandicapten of gezinnen waar tijdelijk de verzorger is uitgevallen, kunnen ook gebruik maken van de maaltijdservice. U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk gebruik te maken van de maaltijdservice , bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een ziekte of handicap.

De maaltijden die Palet Welzijn levert zijn ’koelverse maaltijden’. Onze koelverse maaltijden worden vers gekookt. Er worden geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.
Wekelijks kunt u kiezen uit ambachtelijk bereide hoofdgerechten, heerlijke en gezonde salades, ouderwets lekkere soepen en smakelijke nagerechten. Alle voldoen aan de richtlijnen van het voedingscentrum. Ons motto is minder zout en meer smaak!

Geen grote eter, maar wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen? Ook hier is aan gedacht door middel van een nieuw assortiment eiwitverrijkte maaltijden. Deze maaltijden hebben een portiegrootte van 350 gram, maar hebben toch een hoog gehalte aan eiwit van 30 gram.

Palet Welzijn zorgt voor een gezonde maaltijd bij u aan huis. Eet u liever samen met anderen, neem dan eens een kijkje bij onze Open tafels of bij onze Wijkrestaurants. Wat u ook kiest, u krijgt altijd een lekkere en gezonde maaltijd!

Bezorggebied Palet Welzijn

Tafeltje dekje in Zoetermeer

 

Voor wie

Voor thuis

Verschillende maaltijden

Internationale maaltijdHollandse maaltijdVegetarischAllergieDieet

Overige diensten

Samen eten