Gotink Catering

Osnabrückstraat 20
7418 BN
Deventer

0570 - 626606
Gotink Catering

Een heerlijke maaltijd, warm, bij u thuis geleverd. Dat is waar Gotink goed in is. Al meer dan 35 jaar komen onze bezorgers 6 dagen per week aan de deuren. Met een lach brengen ze de maaltijd langs en bieden ze de helpende hand waar nodig; onze bezorgers nemen de tijd voor u.
De Gotink warme maaltijd service vergelijkt u het best met het tafeltje-dekje, maar dan zonder subsidie. In sommige gemeenten kunt u nog wel een WMO subsidie krijgen; een bijdrage in de kosten.

Onze professionele koks komen elke week weer met een gevarieerde menulijst. Elke dag is er keuze uit twee menu’s: een echt ‘Hollandse-pot’ menu en het andere menu kent variaties als Mexicaans, Grieks, Italiaans of seizoen gerechten. Minimaal een maal per week staat er verse sla of rauwkost op het menu.
Wij houden rekening met diverse dieetwensen en allergieën – neem hiervoor contact met ons op.

De maaltijden worden verpakt in aluminimum wegwerpschalen. Deze worden door de bezorger in grote ovens verwarmd en getemperatuurd. Vervolgens stopt de bezorger de warme maaltijd in een zwarte isolatie box en hiermee komt de bezorger bij u aan de deur.

Gotink kent geen afname verplichting en mocht u bijvoorbeeld onverwacht een uitje hebben kunt u zelfs nog tot 09:30 ’s ochtends afbestellen. Wilt u ook kennis maken met de service en kwaliteit van ons heuse familiebedrijf? Bel ons gerust.

Bezorggebied Gotink Catering:

Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Diepenveen, Olst, Boskamp, Schalkhaar, Wesepe, Bathmen, Holten, Lettele, Okkenbroek, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Almen, Laren (Gld), Lochem, Barchem, Twello, Terwolde, Wilp, Epse, Gorssel, Harfen, Eefde, Warnsveld, Voorst, Teuge, Beekbergen.

 

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijvenVoor feesten

Verschillende maaltijden

Internationale maaltijdHollandse maaltijdVegetarischAllergieDieet

Overige diensten

CateringBBQ