De Posten

Restaurant De Brink van de Posten Restaurant De Brink is niet alleen het hart van de Posten, maar ook van…

Meer info

De Kokkerette

Sinds september 2017 hebben wij, Yvonne Harink en Brigitte Pouwels-Harink, de maaltijdenservice en catering van het bedrijf van onze ouders,…

Meer info

Tafeltje Dekje Enschede

Waarom Tafeltje Dekje Enschede? De maaltijdservice is bedoeld voor ouderen, die niet meer zelf (kunnen) koken. Sinds de regering wil stimuleren dat ouderen langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen, komen er problemen naar boven.
Op Tafeltje Dekje Enschede vinden ouderen en mantelzorgers bedrijven die de maaltijden aan huis bezorgen. U neemt zelf contact op met het maaltijdservice bedrijf en maakt daar zelf afspraken over. Zo heeft u een vast aanspreekpunt.
Vervolgens is er bij het bezorgen van de maaltijden vaak een sociaal moment, een hartelijk woord en kan de bezorger informeren en signaleren hoe het gaat.

Maaltijdvoorziening voor zorginstellingen in Enschede

Een woonzorgcentrum, verpleeghuis, vereniging of ziekenhuis heeft vaak te maken met maaltijden voor grote groepen mensen, die op hun beurt wisselende wensen hebben met betrekking tot een dieet, allergie of andere aanverwante wensen.
Voor deze organisaties kan het een hele opgaaf zijn om hieraan te voldoen. Daarnaast kan het kostenbesparend zijn voor deze instellingen in Enschede om de maaltijdvoorziening uit te besteden. Kijk op tafeltje-dekje Enschede en vind uw toeleverancier voor de maaltijdvoorziening.