Catering en maaltijdenservice Coen Evers

Keijenborgseweg 27
7021 LW
Zelhem.

0314 - 641392

Warme of koelversmaaltijd? Catering en maaltijdenservice Coen Evers is een unieke maaltijdservice op het gebied van verse maaltijden. Dit voor zowel warm als koelvers.
Bij ons houdt een verse maaltijd in dat deze dagelijks gekookt wordt voordat we gaan bezorgen.
Wij kopen de maaltijden niet in, waardoor er geen versheid verloren gaat. Er wordt gekookt met minimale toevoegingen. Indien wenselijk kunnen deze thuis worden toegevoegd.

Elke week doen we ons best een zo gevarieerde, lekkere en vooral gezonde maaltijdenlijst samen te stellen waarbij onze voedingsdeskundige rekening houdt met alle benodigde voedingstoffen.
Wij werken veelal met verse, lokale producten en kunnen aan vrijwel alle dieetwensen gehoor geven.

Door onze manier van werken is het mogelijk een stukje maatwerk te leveren.
Wijzigingen kunnen worden doorgeven tot uiterlijk 09.15 uur op de dag van bezorging.
De warme maaltijden worden geleverd in een aluminium wegwerpverpakking welke in een warmhoudbox wordt bewaard. Uw maaltijd blijft lekker warm!
De koelversmaaltijden worden zuurstofarm verpakt om de houdbaarheid te garanderen en kunnen worden opgewarmd in de magnetron.

Er worden maaltijden gekookt voor particulieren, bedrijven en instellingen, maar ook verzorgen wij lunches en buffetten.

De warme maaltijden worden bezorgd tussen 11.15 uur en 13.00 uur, de koelversmaaltijden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Wij kunnen in overleg een koelbox plaatsen zodat u niet thuis hoeft te wachten.
Bestellen kan zowel telefonisch, via de website of via de bezorger.
Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Bezorggebied Catering en maaltijdenservice Coen Evers

Ons bezorggebied is Zelhem, Drempt, Doesburg, Laag-Keppel, Rha, Olburgen, Steenderen, Hummelo, Langerak, Toldijk, Baak, Vorden, Wichmond, Warnsveld, Hengelo, Keijenborg, Halle, Varsseveld, Westendorp, Doetinchem, Mariënvelde, Zieuwent, Heelweg, Ruurlo, Didam, Zutphen, Brummen, Laag-Soeren, Dieren, De Steeg, Ellecom, Velp, Rozendaal, Duiven, Babberich, ‘s-Heerenberg, Zeddam, Braamt, en alle plaatsen er tussen.

 

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijvenVoor feesten

Verschillende maaltijden

VegetarischAllergieDieetInternationale maaltijdHollandse maaltijd

Overige diensten

BBQCateringSamen eten