Vind de leverancier voor uw regio

Maaltijdservice leveranciers voor uw regio

Deze maaltijdservice leveranciers vindt u door hierboven uw regio te selecteren.

Voor wie:

Senioren die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen, en die niet in staat zijn te koken. Ook de mantelzorgers die de zorg hebben voor familie, buren of bekenden, kunnen zich hier oriënteren voor de maaltijdservice mogelijkheden. De maaltijdservice bedrijven kunnen mantelzorgers ook tijdelijk ontlasten, bijvoorbeeld bij vakanties.
Werkenden, die na een dag werken toch van een gezonde maaltijd willen genieten.
Zorginstellingen die een maaltijdvoorziening bieden aan bewoners.
Bedrijven voor die op zoek zijn naar een warme maaltijd bij overwerk of voor het diner.
Feesten, wanneer u een feest wilt organiseren en de maaltijd wilt laten bezorgen.

Welke verschillende Hollandse en Internationale maaltijden vindt u:

Ieder bedrijf heeft soms zijn eigen maaltijdservice specialisme. Dit kan variëren van een Hollandse maaltijd tot een Internationale maaltijd. Soms is het lastig om een leverancier te vinden. Vooral wanneer u afhankelijk bent van een dieet of wanneer u een allergie heeft. De bedrijven geven aan of zij deze maaltijd ook leveren.

Dieet

Sommige mensen zijn een leven lang gebonden aan een dieet. Een zoutarm dieet is een van de meest bekende diëten. Er zijn veel tafeltje dekje leveranciers die een zoutarm dieet bezorgen.
Bij overgewicht is het belangrijk de juiste balans te vinden en uiteindelijk het resultaat te behouden. Een specialist kan u daarbij helpen.

Allergie

Nog lastiger is het bij een allergie. Bijvoorbeeld een gluten allergie of koemelk allergie. Er zijn veel verschillende allergenen. Bekende allergenen zijn een melk-, ei-, noten-, allergie. Maar ook de minder bekende zoals sulfiet, een toevoeging in veel producten. Informeer bij de maaltijdservice  leverancier of zij uw allergie dieet kunnen leveren.

Vegetarisch

Vegetarisch eten is ook een specialisme. Veel maaltijden zullen voldoen aan dit criterium. Echter is het aanbod en de variatie beperkt. Dit kan anders zijn bij een bedrijf dat daar ook extra aandacht aan besteedt.

Share This