Beppie’s Maaltijdservice

Den Bosch

073-6100060

Gezonde, lekkere en ambachtelijke maaltijden: je proeft ze bij Beppie’s Maaltijdservice. Op ons menu kies je elke dag uit drie nieuwe gerechten die we vers voor je bereiden. Service staat bij ons voorop! Wij bezorgen ze warm bij uw thuis of op het werk! Zien we je binnenkort?

ELKE DAG VERSE EN AMBACHTELIJKE MAALTIJDEN

Het menu van Beppie is iedere dag een verrassing. Ga jij voor de dagschotel, het typisch Hollandse gerecht of onze andere maaltijd met groente en vlees? Eén ding is zeker: bij ons heb je dagelijks de keuze uit minimaal twee soorten groenten en twee soorten vlees naast de dagschotel. Van spaghetti tot boerenkool met worst en van nasi tot bloemkool met een kaassausje: wij zorgen ervoor dat je gevarieerd eet. Wij brengen graag iedere dag een verse maaltijd bij je thuis.

DE HELE WEEK BEPPIE’S MAALTIJDEN ETEN?

De maaltijden worden op werkdagen bezorgd tussen de middag of in de avond. Maar wil je ook graag op zaterdag & zondag van Beppie’s maaltijden genieten? We bezorgen deze dan koud bij uw thuis op vrijdag. Deze maaltijden zijn gemakkelijk thuis op te warmen. Zo kunt u de hele week lekker eten.

Bezorggebied Beppie’s Maaltijdservice:

Den Bosch / ’s Hertogenbosch

 

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijven

Verschillende maaltijden

VegetarischInternationale maaltijdHollandse maaltijd

Overige diensten

BBQCatering