Wesselius maaltijden

Satellietbaan 29a en 29e
2181 MG
Hillegom

023 - 5312334

Wesselius maaltijden, dé maaltijdservice bij uitstek in de regio Haarlem en Hillegom.
Dagvers, service en kwaliteit staan bij ons voorop. Sinds 1989 een familiebedrijf, waar met passie gekookt wordt.
Leveringen zijn zowel warm als gekoeld van maandag tot en met vrijdag.

De bereiding.
De maaltijden worden op dezelfde dag vers gekookt. Voor de maaltijden gebruiken wij de verse- en smakelijk producten van onze regionale leveranciers. Daarnaast zijn de maaltijden zijn vrij van conserveringsmiddelen. Uw maaltijd wordt op de dag zelf gekookt, waardoor de vitamines behouden blijven.

Bij Wesselius maaltijden krijgt u gegarandeerd een gezonde en smaakvolle maaltijd op tafel.

Menu’s.
Op onze website ziet u de gevarieerde weekmenu’s, die wij met zorg iedere maand voor u samenstellen. U kunt hier direct bestellen.

Levering.
Onze smakelijke kant en klare maaltijden bezorgen wij naar wens dagvers warm of gekoeld aan huis.
De warme maaltijden worden van maandag tot en met vrijdag aan huis bezorgd. De bezorgtijdstippen zijn tussen 11.30 en 13.00 uur en tussen 16.00 en 18.00 uur. Wilt u op een ander moment eten dan kunt u naar wens een gekoelde maaltijd bestellen.

Verpakking.
De warme maaltijden worden aan huis bezorgd in een verdeelschaal van aluminium met
een drievaksindeling. Tijdens het bezorgen wordt de maaltijden in een speciale isotherme boxen vervoerd, zodat uw maaltijd warm bij u wordt geleverd.

Heeft u gekozen voor een gekoelde maaltijd, dan wordt deze maaltijd in een maaltijdschaal geleverd, die zo de magnetron in kan. De schaal is reeds afgedekt met een transparante folie, waar u slechts enkele gaatjes in hoeft te prikken, alvorens de maaltijd in de magnetron op te warmen. Na 4 minuten kunt u al aan tafel.

Voor groepen wordt er warm geleverd in grote aluminiumverpakkingen. De gekoelde groepsmaaltijden kunnen door de speciale verpakking, ook in de magnetron opgewarmd worden.
We beschikken over diverse formaten en soorten verpakkingen, waardoor uw gekoelde of warme maaltijd altijd op de juiste temperatuur bij u aankomt en vitamines behouden blijven.

Of het nu gaat om maaltijden aan huis voor senioren, bedrijven of zorginstellingen? Er is altijd een oplossing op maat.
Heeft u vragen neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

Bezorggebied – Wesselius maaltijden:

Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Hillegom, Bennebroek, Vogelenzang en De Zilk.

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijven

Verschillende maaltijden

VegetarischAllergieDieetInternationale maaltijdHollandse maaltijd