De Posten

De Posten 135
7544 LR
Enschede

053 4753753

Restaurant De Brink van de Posten
Restaurant De Brink is niet alleen het hart van de Posten, maar ook van Enschede Zuid. Het is niet alleen een ontmoetingsplek voor bewoners en klanten van de Posten: ook wijkbewoners zijn er van harte welkom.

In restaurant de Brink is het mogelijk om samen met andere wijkbewoners te eten, waardoor u andere buurtgenoten ontmoet.

Restaurant De Brink is zeven dagen in de week geopend van 08.30-21.00 uur. Van 12.00-13.30 uur en 17.00-18.30 uur kunnen bewoners, klanten en wijkbewoners er terecht voor de lunch, de warme maaltijd en het avondeten. U kunt ter plekke uw eigen menu samenstellen en het door u gewenste aantal gangen kiezen. Op de website van de Posten is het weekmenu te vinden.

De Posten beschikt over een eigen keuken, waar onze koks 7 dagen per week de maaltijden vers en op een ambachtelijke manier bereiden. De maaltijden worden warm geserveerd. Net als thuis!

Tafeltje-dekje service
Bent u bewoner van de Wesselerbrink en wilt of kunt u niet naar restaurant De Brink komen, maar wel thuis van onze versbereide maaltijd genieten? Wij bieden ook Tafeltje-dekje-service aan. Onze kok stelt hiervoor wekelijks een aantrekkelijk menu samen. Uiteraard kunt u aangeven wat u niet lust en houden we rekening met uw diëten en/of allergieën. Als u zich hiervoor aanmeldt dan bezorgen onze vrijwilligers de maaltijd van maandag t/m vrijdag steeds tussen 12.00-12.30 uur vers, warm en gratis bij u thuis. U hoeft de maaltijd dus niet meer op te warmen.

Kosten maaltijden (restaurant en Tafeltje-dekje)
De kosten voor een maaltijd zijn:
• Soep: € 1,40
• Hoofdgerecht: € 6,95
• Nagerecht: € 1,20
• 3 gangen menu: € 9,55

Aanmelden Tafeltje-dekje service
Woont u in de wijk Wesselerbrink en wilt u gebruik maken van onze Tafeltje-dekje service, dan kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 053 – 4 753756.

 

Bezorggebied De Posten

Uitsluitend Enschede -Zuid

Voor wie

Voor thuis

Verschillende maaltijden

VegetarischAllergieDieetInternationale maaltijdHollandse maaltijd

Overige diensten

Samen eten