Maaltijdservice.nl

Hoogstraat 5
5462 CW
Veghel

0413-432023

Maaltijdservice.nl is dé aanbieder voor kant-en-klare maaltijden! Lekker, gezond en makkelijk!

Ruime keuze
Kies bij ons uit het grootste assortiment hoofdgerechten, soepen, toetjes en bijgerechten. Van Hollandse pot tot Italiaans en Oosters, van vlees en vis tot vegetarisch. Wij houden ook rekening met diëten als zoutarm, gluten- en lactosevrij, diabetes, eiwitverrijkt en gemalen. Samen met voedingsdeskundigen zorgen onze koks voor passende maaltijden voor iedereen.

Lang houdbaar en snel op tafel
De maaltijden worden koelvers bij u thuis bezorgd en blijven lang houdbaar in de koelkast. Even 6 minuten in de magnetron en uw lekkere en voedzame maaltijd staat op tafel. U kunt ze ook invriezen als u wilt.

Makkelijk besteld en bezorgd
Het bestellen kan makkelijk via de website. U kunt bij elke bestelling zelf de gewenste bezorgdag kiezen. Wij leveren veilig en snel van dinsdag t/m zaterdag in de ochtend tussen 8.00 en 12.00 uur door heel Nederland. Betalen kan direct via iDEAL of via automatische incasso. Liever telefonisch bestellen? Geen enkel probleem. U kunt ons bellen op 0413-432023 om uw bestelling telefonisch door te geven. Er is bij Maaltijdservice.nl geen abonnement of verplichting. U kunt gewoon bestellen wanneer u maaltijden nodig heeft.

Altijd voordelig
Wilt u de maaltijden eerst proeven? Dat kan met een van onze speciale proefpakketten. U ontvangt 4 maaltijden samen voor €25 en gratis thuisbezorgd. Profiteer daarnaast van onze wekelijkse kortingen en acties.

Bezorggebied Maaltijdservice.nl

Heel Nederland.

Voor wie

Voor thuisVoor bedrijven

Verschillende maaltijden

Internationale maaltijdHollandse maaltijdVegetarischAllergieDieet

Overige diensten

Maaltijdbox