Kievit Maaltijdservice

Waarderweg 94B
2031 BR
Haarlem

023 - 5319142

Kievit Maaltijdservice, sinds 1970.
Kievit bestaat dus al 54 jaar!! Wij zijn begonnen met het verzorgen en bezorgen van warme maaltijden.
Tegenwoordig is Kievit veel meer, behalve de warme maaltijden leveren wij ook vries-verse maaltijden van Vers aan tafel en koken wij voor grotere groepen, bijvoorbeeld voor open eettafel projecten en ook voor woon-zorgcomplexen.

Maar Kievit doet ook mee met het Hotel thuis project van  Servicepaspoort. Dit houdt in dat wanneer u herstelt van een behandeling of wanneer u thuis komt na een ziekenhuisopname u zich geen zorgen hoeft te maken over o.a. uw maaltijd. Kievit is één van de leveranciers die dit voor u verzorgd. Meer informatie hierover kunt u vinden op:

Bedrijven doen ook regelmatig een beroep op ons met de vraag of wij de lunch en/of het diner willen verzorgen omdat er overgewerkt moet worden.
En wanneer u iets te vieren heeft kunt u ook bij ons terecht. Wij maken heerlijke salades en buffetten en spelen daarbij in op uw wensen.

 

Bezorggebied – Kievit Maaltijdservice

Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, Hoofddorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velserbroek, Velsen-Zuid, IJmuiden, Zandvoort en Zwanenburg.

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijvenVoor feesten

Verschillende maaltijden

Internationale maaltijdHollandse maaltijd

Overige diensten

BBQCatering