Versmaaltijden.nl

Rembrandtstraat 1 – B
2671 GC
Naaldwijk

0174-631641

Versmaaltijden.nl is de uitkomst voor vers bereide maaltijden die u zelf mag samenstellen. U bent tenslotte degene waar het om gaat!

Elke week weer een andere keuze! Lekkere seizoensgroenten met een mals stukje vlees of een heerlijk stukje vis met keuzes uit verschillende soorten aardappelen, pasta of rijst met als afwisseling een heerlijke compleet maaltijd zoals bijvoorbeeld een lasagne of macaroni. Ook met allergenen of natriumarm kan rekening worden gehouden, dus voor ieder wat wils!

Door onze unieke verpakking blijven de maaltijden vers, mooi van kleur en blijft de smaak goed aanwezig.

Porties en prijs
Onze maaltijden worden in verschillende gewichten aangeboden, welke u elke week kunt aanpassen. De maaltijden zijn er in 350, 450 en 550 gram, waar u respectievelijk € 7,20, € 8,20 en € 9,20 voor betaalt.

Service
In onze service gaan wij heel ver, omdat wij zorgen dat niemand in de regio zonder eten komt te zitten. Wij denken graag mee met onze klanten, die bijvoorbeeld door middel van een enquête kunnen aangeven wat ze eventueel missen in het assortiment. Zo proberen wij hier dan weer op in te spelen en scherp te blijven. Ook is onze helpdesk op de werkvloer in de keuken aanwezig dus zijn er korte lijnen.

Bezorgen
Vanaf 3 maaltijden bezorgen wij GRATIS bij u thuis (binnen een straal van 20 km om Naaldwijk) daarna vanaf 6 maaltijden of u betaalt bezorgkosten. Een magnetron kunt u GRATIS in bruikleen bij ons krijgen bij een wekelijkse afname van minimaal 3 maaltijden. De bezorgdagen zijn op maandag en dinsdag welke u bij eerste levering te horen krijgt. Wij werken niet met contracten en factureren achteraf.

Catering
Naast Versmaaltijden.nl hebben wij ook nog een cateringgedeelte, voor buffetten vanaf 20 personen, ook voor een brunch, lunch of diner kunt u bij ons terecht. Kijk hiervoor op onze website www.vistraiteur.nl.

Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur, op telefoonnummer 0174-641631

Bezorggebied Versmaaltijden.nl:

’s Gravenzande, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Delft, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Loosduinen, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Midden Delfland, Monster, Naaldwijk, Schiedam, Schipluiden, Vlaardingen, Wateringen en Westland

 

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijvenVoor feesten

Verschillende maaltijden

DieetInternationale maaltijdHollandse maaltijdVegetarischAllergie

Overige diensten

CateringMaaltijdboxBBQ