Topmaaltijdenshop

De Smalle Zijde 52
3903 LR
Veenendaal

0318-495901 (8.30 - 17.00 uur)

Topmaaltijden is het zusje van de Diepvriesman.

De Diepvriesman is 50 jaar geleden begonnen met de verkoop van diepvriesproducten aan particulieren. Dit groeide al snel uit tot een landelijke organisatie waar 45 Diepvriesmannen elke dag, onder alle weersomstandigheden, bij de mensen thuis de vriezer komen vullen.

Wij zien de laatste jaren een sterke groei in de afname van kant en klaar maaltijden. Om hier op in te spelen hebben wij besloten om de maaltijden in een nieuw jasje te steken onder de naam Topmaaltijden.

De maaltijden van Topmaaltijden zijn lekker en gezond. De versheid en de kwaliteit van de gebruikte producten en ingrediënten spelen hier een belangrijke rol bij. In overleg met de voedingsdeskundigen gebruiken we alleen de allerbeste verse grondstoffen. De gerechten worden door professionele koks, met kennis van zaken en hart voor het vak, gekookt. Elke dag weer, met daarbij maar een doel voor ogen: het bereiden van maaltijden die voortreffelijk smaken en daarnaast ook gezond en voedzaam zijn. De maaltijden worden, direct na de bereiding, diep ingevroren waardoor smaak en voedingswaarden optimaal bewaard blijven.

Op maandag rijdt onze verkoper, Peter van Amerongen, een bezorgroute in Brabant en omgeving. Op woensdag rijdt hij in een straal van 30 km rond Veenendaal. Wij bezorgen de maaltijden gratis bij u thuis.

Woont u buiten de route Brabant en Veenendaal, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst. De diepvriesman die in uw regio rijdt, bezorgd dan de maaltijden bij uw thuis. U kunt met hem een afspraak maken voor een eventuele volgende levering.

Topmaaltijden, gezonde, heerlijke vries verse maaltijden in een nieuw jasje!

Joke Beekman

 

Bezorggebied van Topmaaltijdenshop

 

Alle provincies in Nederland en een deel van Noord Limburg.

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijven

Verschillende maaltijden

Internationale maaltijdHollandse maaltijd