Hollandse Maaltijd Service

Pieter Goedkoopweg 16
2031 EL
Haarlem

06-42889966

De Hollandse Maaltijd Service (HMS) is een familiebedrijf dat 5 jaar geleden in IJmuiden is opgericht. Inmiddels is de HMS gevestigd in de Waarderpolder. Vanuit de Waardepolder verzorgen Rob en Dylan de Graaf de dagverse maaltijden, die op ambachtelijke wijze worden bereid. De maaltijden worden aan particuliere klanten koud geleverd, zodat de maaltijden op het gewenste moment opgewarmd kunnen worden. De ervaring heeft geleerd dat warm geleverde maaltijden niet op de gewenste temperatuur of tijd worden bezorgd.

Maaltijden
Op doordeweekse dagen heeft u keuze uit menu a of b. Voor de vrijdag, zaterdag en zondag wordt door de kok per dag 1 menu aangeboden. De menu’s kunnen eventueel worden gecombineerd met een soep of dessert. Op de bestellijst treft u wekelijks diverse soorten menu’s aan, variërend van stamppotten, aardappelen met groente en vlees tot nasi, pasta’s en nog veel meer. Hierdoor heeft u wekelijks keuze uit een ruim aanbod aan maaltijden. De maaltijden zijn vanaf de dag van levering maximaal 3 dagen houdbaar en zijn al verkrijgbaar vanaf € 7,25!

Catering
De HMS verzorgt niet alleen koude maaltijden, maar ook catering, koude/warme buffetten, stamppotbuffetten, belegde broodjes, (luxe) hapjes en nog veel meer. Wij kunnen voor ieder budget een prijsopgave maken. Uiteraard kunt u uw specifieke wensen bij ons neerleggen en alle mogelijkheden met ons bespreken.

Bezorgdagen
Wij bezorgen de maaltijden op de volgende dagen in Haarlem, Spaarndam, Driehuis, Santpoort, IJmuiden, Velsen–Noord, Beverwijk, Zandvoort en Velserbroek:

– maandag voor maandag en dinsdag;
– woensdag voor woensdag en donderdag;
– en vrijdag voor vrijdag zaterdag en zondag.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande contactgegevens:

Aanbieding leden Service paspoort:
Op dezelfde bezorgdag, proefpakket van 2 maaltijden voor de prijs van 1! (1 keer p.p.)

 

Bezorggebied Hollandse Maaltijd Service

IJmuiden, Santpoort Noord en Zuid, Velsen-Noord, Velserbroek, Haarlem, Spaarndam, Overveen, Zandvoort en Bloemendaal.

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijvenVoor feesten

Verschillende maaltijden

VegetarischAllergieDieetInternationale maaltijdHollandse maaltijd

Overige diensten

Catering