B-zorgservice

Halseweg 59 A
7025 ET
Halle

0314 624393
B-zorgservice

B-zorgservice – Dé service voor maaltijden en boodschappen voor de Achterhoek en Liemers

Voor de grootste keuze in verse maaltijden en altijd geheel vrijblijvend!

Heerlijke verse gerechten:
Met een compleet assortiment vaste maaltijden maar ook steeds wisselende menu’s die u zelf kunt samenstellen wordt het nooit eentonig. Verandering van kost doet immers eten. Onze maaltijden zijn erg smakelijk, voedzaam en gunstig geprijsd. Onze gerechten worden na bereiding op een professionele manier afgekoeld en zuurstofarm verpakt, dankzij dit proces kunt u de maaltijden altijd een week in uw koelkast bewaren. Ook voor de diverse diëten kunnen we een passende menu’s verzorgen.

Altijd geheel vrijblijvend:
U heeft bij ons geen abonnement en geen (minimale) afname verplichting, u besteld gewoon wat (of wanneer) u nodig hebt. We bezorgen uw gerechten altijd gratis en tot in de koelkast indien u dit wenst. Wij zijn altijd bereikbaar voor u om uw bestelling op te nemen of om uw vragen te beantwoorden. Gewoon lekker makkelijk!

Boodschappen:
Naast maaltijden heeft u bij ons ook de mogelijkheid om boodschappen [mee] te bestellen, met een assortiment van zo’n 10.000 artikelen kunnen we al uw wensen bedienen. Bijvoorbeeld; heerlijk vers brood van onze warme bakker of vlees van onze huis slager die alles naar wens voor u portioneert. En ons eigen merk dat is G’woon topkwaliteit!

Bezorggebied B-service:

Bent u woonachtig in De Achterhoek of Liemers dan bezorgen wij graag bij u.

Voor wie

Voor thuis

Verschillende maaltijden

VegetarischAllergieDieetInternationale maaltijdHollandse maaltijd

Overige diensten

Boodschappenservice