Angelica’s Catering

Akkerweg 9
1276 BA
Huizen

06 21867634

Tijdens mijn werk in de zorg, eerst als verzorgende later als Chef kok, leerde ik de behoeftes van mensen op hogere leeftijd goed kennen. In januari 2021 heb ik de sprong in het diepe genomen en ben ik voor mezelf begonnen met Angèlica’s Catering. Ik maak verse en smakelijke warme maaltijden voor mensen in de oudere categorie, maar laat u niet ontmoedigen want ze zijn natuurlijk lekker voor ieder ander. De maaltijden worden op de dag van bezorging bereid.

Maandag tot en met Vrijdag
Door de weeks bereid ik dagelijks de verse warme maaltijd, hierbij ligt de nadruk op de Hollandse Pot, welke afgewisseld word met spaghetti, goulash of anderszins. Voor op vrijdag staat er altijd vis op het menu.
Er worden altijd verse ingrediënten gebruikt en zoveel mogelijk seizoen groenten.

Zaterdag
In het weekend staat de Mexicaanse keuken op het menu, welke ik bereid volgens traditionele recepten uit mijn geboorteland. Voor de optimale smaak heeft dit een langere bereidingstijd, houdt hier rekening mee met bestellen.

Bezorggebied
Binnen de gemeentes Huizen en Blaricum Bijvanck bezorgen wij gratis.

Maaltijden worden warm bezorgd. Bezorgtijden zijn van 12.00 – 13.00 uur of tussen 17.00 – 18.00, een ander tijdstip kan in overleg.

Voor vragen kunt u direct contact opnemen met Angèlica.

 

Bezorggebied Angelica’s Catering

Huizen, Blaricum, Eemnes, Bussum en Laren in Noord Holland

Voor wie

Voor thuisVoor zorginstellingenVoor bedrijvenVoor feesten

Verschillende maaltijden

DieetInternationale maaltijdHollandse maaltijdVegetarischAllergie

Overige diensten

Catering